Ξεκρέμαστη η ελληνική showbiz με το γάμο που δεν έγινε ποτέ! Τελικά τι θα γίνει;

Ξεκρέμαστη η ελληνική showbiz με το γάμο που δεν έγινε ποτέ! Τελικά τι θα γίνει;

Με αφορμή το μονόπετρο που πλασάρει με χάρη στο νέο βίντεοκλίπ της «Εγώ το διάλεξα», η super popstar μίλησε για τον γάμο της που ήταν να γίνει το Νοέμβριο και αναβλήθηκε.

 «Έτυχε μία στραβή και μεταφέραμε το γάμο δυο εβδομάδες πιο μετά. Θα παντρευτώ αρχές Δεκέμβρη» είπε η τραγουδίστρια των Vegas Μελίνα Μακρή, στην εκπομπή «Καλημερούδια» και πρόσθεσε: «Θα κάνω εμφάνιση grande, χειμωνιάτικη που... δεν τη φαντάζεστε! Θα είναι παραμυθένια... Christmas wedding».

Ιδιαίτερη εμφάνιση στο γάμο όμως δεν θα έχει μόνο εκείνη, αλλά και ο επί εφτά χρόνια σύντροφός της, Φράνκι Λούβαρης, ο οποίος είναι και ο ηχολήπτης στα live που κάνει με το συγκρότημα των Vegas. «Δεν είναι στην καθημερινότητα του (σ.σ εννοεί να ντύνεται trendy) αλλά στο γάμο, θα το τολμήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Όσο για το πως αισθάνεται που ο γάμος βρίσκεται... προ των πυλών για εκείνη; «Βρίσκομαι σε μία περίοδο που για κάθε γυναίκα είναι ο κόσμος του άρλεκιν. Είμαι σε μία πολύ χαρούμενη περίοδο της ζωής μου» εξηγεί η Μελίνα.

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE