Στα χέρια της Αστυνομίας 25χρονος στη Λευκωσία - Τον «έκαψε» μαρτυρία για 14 διαρρήξεις και κλοπές

Στα χέρια της Αστυνομίας 25χρονος στη Λευκωσία - Τον «έκαψε» μαρτυρία για 14 διαρρήξεις και κλοπές

Στη σύλληψη 25χρονου κάτοικου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Πρόκειται για συνολικά 14 υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και απόπειρας διάρρηξης, σε διάφορα καταστήματα στη Λευκωσία, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 22 Ιανουαρίου και 8 Μαρτίου 2025.

Ο 25χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διερεύνηση των πιο πάνω υποθέσεων. Τη σύλληψη ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε αριθμός τεκμήριων.

Ο συλληφθέντας τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE