Τυλίχθηκε στις φλόγες εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο στη Λάρνακα - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Τυλίχθηκε στις φλόγες εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο στη Λάρνακα - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα γύρω στις 3 και 40 παλιό εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο στην Μεχμετ Αλη -Τουρκοκυπριακή συνοικία- στη Λάρνακα.

Από την πυρκαγιά η οικία έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, από την πυρκαγιά αναπτύχθηκε μεγάλο θερμικό φορτίο λόγω των υλικών κατασκευής του κτιρίου και υπήρξε πτώση τόσο της ξύλινης οροφής όσο και του ξύλινου πατώματος του πρώτου ορόφου.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάστηκαν με χρήση αναπνευστικών συσκευών και σωλήνων νερού για κατάσβεση της πυρκαγιάς αλλά και για να μην επεκταθεί σε άλλα κτίρια λόγω της συνοχής των κτιρίων στην περιοχή.

Η είσοδος στο κτίριο για σχετικές έρευνες και διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς θα γίνει αφού κατασβεστεί πλήρως η πυρκαγιά και εξασφαλιστεί η στατική επάρκεια του κτιρίου από τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Στην πυρκαγιά παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.