Πιλότος την... έπεσε σε νεαρή επιβάτιδα με ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα: «Πιθανώς να έχει 3 διαφορετικές γυναίκες»

Πιλότος την... έπεσε σε νεαρή επιβάτιδα με ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα: «Πιθανώς να έχει 3 διαφορετικές γυναίκες»

Μία 23χρονη επιβάτιδα περιέγραψε ένα απίστευτο γεγονός που συνέβη κατά την αναμονή της στο αεροδρόμιο με πρωταγωνιστή ένα πιλότο.

Σε ανάρτησή της στα social media, η Steph Bohrer αποκάλυψε ότι ένας πιλότος της άφησε μία χαρτοπετσέτα με το μήνυμα: «Έχω ταξιδέψει παντού και είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει». Ο πιλότος υπέγραψε με μία δυσανάγνωστη υπογραφή. «Είμαι στο αεροδρόμιο και αυτό το άφησε ένας πιλότος στο τραπέζι μου πριν φύγει», έγραψε η νεαρή, δείχνοντας τη χαρτοπετσέτα.

Αμέσως τα σχόλια πήραν «φωτιά» με τους χρήστες να δικάζουν τον πιλότο. «Μάλλον είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά», έγραψε ένας. «Δεν άφησε αριθμό επειδή είναι σύζυγος κάποιας», σχολίασε άλλος. «Εγώ σκέφτομαι ότι έχει πιθανώς τρεις οικογένειες σε τρεις διαφορετικές πολιτείες», τόνισε τρίτος.

Άλλοι χρήστες ανέφεραν ότι αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ο τολμηρός πιλότος έκανε αυτή την κίνηση σε μια όμορφη γυναίκα. «Αισθάνομαι ότι απλώς κουβαλάει μια στοίβα από αυτά στην τσέπη του», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος, ενώ άλλος τόνισε ότι αυτή θα πρέπει να είναι η ατάκα του κάθε φορά που φλερτάρει διαφορετική γυναίκα σε κάθε πόλη. «Ξέρω απλώς ότι αυτός ο τύπος το κάνει αυτό όλη την ώρα», ανέφερε ένα σχόλιο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.