Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό: Έπεσαν πυροβολισμοί - Επιτέθηκε σε Αστυνομικούς ο 25χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό: Έπεσαν πυροβολισμοί - Επιτέθηκε σε Αστυνομικούς ο 25χρονος

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ενός προσώπου στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 24 – 25 Ιανουαρίου, 2025 στη Λεμεσό.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 25 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Λεμεσό, εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής στο μπροστινό μέρος και του οποίου ο οδηγός είχε καλυμμένο το πρόσωπο.

Στον οδηγό έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, ενώ στο πίσω μέρος το αυτοκίνητο, έφερε πινακίδα εγγραφής, το οποίο άνηκε σε διαφορετικό μοντέλο οχήματος.

Για την ανακοπή του οχήματος, του οποίου ο οδηγός οδηγούσε αλόγιστα και επικίνδυνα, παραβιάζοντας σήματα τροχαίας, έγινε ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών.

Σε κάποια στιγμή, ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Καταδιώχθηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία κατάφεραν να τον ανακόψουν και να τον συλλάβουν.

Κατά τη σύλληψή του προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας. Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για διάφορες υποθέσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE