Συγκινεί το τραγούδι που γράφτηκε για τον 12χρονο Ανδρέα: Έσβησε το 2017 από καρκίνο - Έδωσαν το όνομα του σε τουρνουά Ταεκβοντό

Συγκινεί το τραγούδι που γράφτηκε για τον 12χρονο Ανδρέα: Έσβησε το 2017 από καρκίνο - Έδωσαν το όνομα του σε τουρνουά Ταεκβοντό

Ενα τραγούδι και ένα τουρνουά αφιερωμένο στον μαχητή Ανδρέα Γιάλλουρο. Το 7ο Ανοικτό Τουρνουά Ταεκβοντό «Ανδρέας Γιάλλουρος», που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» στη Λάρνακα δεν ήταν απλώς μια αθλητική γιορτή.

Έχει και βαθιά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, για την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων & Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας. Αυτή η πρωτοβουλία ενισχύει το μήνυμα ότι ο αθλητισμός μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Ειδική αφιέρωση έγινε στον Ανδρέα Γιάλλουρο, που απεβίωσε το 2017, ύστερα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του, και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκε ένα συγκινητικό τραγούδι που γράφτηκε γι’ αυτόν, με στίχους της αγαπημένης του γιαγιάς, κ. Παναγιώτας, και μουσική από τον Αρσένη Νάση, ερμηνευμένο από τον τραγουδιστή Πέτρο Κουλουμή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE