Διερευνώνται οι δύο υποθέσεις σε νηπιαγωγεία - Έχει ληφθεί και αριθμός καταθέσεων

Διερευνώνται οι δύο υποθέσεις σε νηπιαγωγεία - Έχει ληφθεί και αριθμός καταθέσεων

Διερευνώνται οι δύο υποθέσεις σε νηπιαγωγεία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου.

Ερωτηθείσα για τις δύο καταγγελίες που έχει ενώπιον της η Αστυνομία σχετικά με περιστατικά σε νηπιαγωγεία που αφορούν παιδιά, 13 μηνών και 19 μηνών, η κ. Λαμπριανίδου είπε ότι και οι δύο υποθέσεις αυτές διερευνώνται.

«Η μία από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας και η άλλη από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας στη Λευκωσία», πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά την καταγγελία που αφορά το 13 μηνών βρέφος στην Λεμεσό, η κ. Λαμπριανίδου είπε ότι συνεχίζεται η έρευνα, προσθέτοντας ότι έχει, επίσης, διαταχθεί διοικητική έρευνα σε ότι αφορά τις ενέργειες της Αστυνομίας όταν λήφθηκε η αναφορά για το συγκεκριμένο βρέφος, το 13μηνων.

Σε ότι αφορά τη νέα υπόθεση, το 19 μηνών βρέφος στη Λευκωσία, η κ. Λαμπριανίδου είπε πως ψες το βράδυ αργά ο πατέρας του παιδιού πήγε στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας και κατάγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Ήδη σε συνεργασία με το Γραφείο Ευημερίας διερευνούμε την καταγγελία και έχει ληφθεί και αριθμός καταθέσεων», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE