Βόρεια Θάλασσα: Συγκρούστηκαν δεξαμενόπλοιο και φορτηγό πλοίο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης

Βόρεια Θάλασσα: Συγκρούστηκαν δεξαμενόπλοιο και φορτηγό πλοίο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης

Ένα πετρελαιοφόρο και ένα φορτηγό πλοίο συγκρούστηκαν στη Βόρεια Θάλασσα, προκαλώντας ανησυχία για πιθανή περιβαλλοντική ζημιά και ασφάλεια στη ναυσιπλοΐα.

Η σύγκρουση σημειώθηκε σε διεθνή ύδατα, αλλά οι λεπτομέρειες για την ακριβή τοποθεσία, ώρα και την έκταση των ζημιών εξακολουθούν να είναι υπό εξέλιξη.

Οι αρχές έχουν κινητοποιήσει ομάδες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων της ακτοφυλακής και υπηρεσιών προστασίας του περιβάλλοντος, για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να περιορίσουν οποιαδήποτε πιθανή διαρροή πετρελαίου από το πετρελαιοφόρο. Οι πρώτες αναφορές υποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρχει κάποια ζημιά στα πλοία, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί θύματα μέχρι στιγμής.

Και τα δύο πλοία παρακολουθούνται και καταβάλλονται προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι η κατάσταση θα διαχειριστεί γρήγορα και με ασφάλεια, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω περιβαλλοντική ζημιά και να αποκατασταθεί η ναυσιπλοΐα στην πληγείσα περιοχή.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE