Έκλεισε για λίγη ώρα η «Tower Bridge» στο Λονδίνο όταν άτομο σκαρφάλωσε στα κιγκλιδώματα - Δείτε βίντεο

Έκλεισε για λίγη ώρα η «Tower Bridge» στο Λονδίνο όταν άτομο σκαρφάλωσε στα κιγκλιδώματα - Δείτε βίντεο

Η Tower Bridge στο Λονδίνο έκλεισε για λίγη ώρα, όταν ένας άνδρας ανέβηκε στα κιγκλιδώματα της γέφυρας. Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι, λιγότερο από μία ώρα μετά την αναφορά του περιστατικού, ο άνδρας «κατέβηκε με ασφάλεια» και η γέφυρα θα άνοιγε ξανά για την κυκλοφορία.

«Ο άνδρας κατέβηκε με ασφάλεια από τα κιγκλιδώματα της γέφυρας. Η γέφυρα θα ανοίξει ξανά σύντομα. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας» τόνισαν οι Αρχές.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η γέφυρα παρέμεινε «κλειστή για την κυκλοφορία και τους πεζούς», με το κοινό να καλείται να «αποφύγει την περιοχή όσο το δυνατόν περισσότερο».

Σύμφωνα με το Sky News, πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο και ανύψωσαν μια σκάλα για να επικοινωνήσουν με τον άνδρα, ο οποίος φορούσε κουκούλα.

Το περιστατικό συνέβη μετά από την ανάβαση ενός άνδρα για περισσότερες από 16 ώρες στο Big Ben, το Σάββατο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.