Κεντρικές Φυλακές: Χειροπέδες και σε 77χρονο για τα κινητά εντός του ψυγείου

Κεντρικές Φυλακές: Χειροπέδες και σε 77χρονο για τα κινητά εντός του ψυγείου

Στη σύλληψη 77χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα 14 κινητά τηλέφωνα, που εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, εντός ψυγείου, που προοριζόταν για κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 63, 51 και 47 ετών.

Τα τηλέφωνα εντοπίστηκαν στο πλαίσιο ερευνών που διενεργήθηκαν στις 6 Μαρτίου 2025, στις Κεντρικές Φυλακές. Συγκεκριμένα, σε αποθήκη των Κεντρικών Φυλακών, όπου φυλάσσονται είδη που προορίζονται για κατάδικους, εντοπίστηκε ένα ψυγείο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 κινητά τηλέφωνα και 12 καλώδια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE