Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»
Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα υποδεχθεί τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κόμπο και τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Gideon Sa'ar, για τη διεξαγωγή της Τριμερούς Συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.
Η Συνάντηση θα διεξαχθεί στις 1:30 μ.μ. και θα εστιασθεί στην ενίσχυση της τριμερούς συνεργασίας, καθώς και στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις με επίκεντρο την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.
Στις 3:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις των Υπουργών Εξωτερικών προς τον Τύπο.
Στο περιθώριο της Τριμερούς, ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Gideon Sa'ar, στις 12:45 μ.μ. και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κόμπο, στις 4:30 μ.μ.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις