Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Πάφο

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Πάφο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 33 περιστατικά, 23 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 14:20 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Πάφου με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά παρά τη Κοινότητα Πάνω Ακουρδάλια, τοποθεσία Κούρουλλος σε δύσβατη περιοχή.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου οκτώ δεκαρίων από χόρτα, άγρια βλάστηση και θάμνους. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE