Άκουσε την ποινή του ο 50χρονος για τον φόνο του κουνιάδου του στην Πέγεια

Άκουσε την ποινή του ο 50χρονος για τον φόνο του κουνιάδου του στην Πέγεια

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 25 ετών, σε 50χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε τον Ιούλιο του 2024, με θύμα τον Στυλιανό Στυλιανού 43 ετών, από την Πέγεια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το βράδυ της 3ης Ιουλίου 2024, ενώ ο 50χρονος και ο 43χρονος, βρίσκονταν στην οικία του 50χρονου, στην Πάφο, ήρθαν σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να πυροβολήσει τον Στυλιανού, με κυνηγετικό όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE