Στην Κοκκινοτριμιθιά τρεις απο τους ναυαγούς

Στην Κοκκινοτριμιθιά τρεις απο τους ναυαγούς

Στον Καταυλισμό «Πουρνάρα» στη Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρθηκαν το μεσημέρι τρία άτομα που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, που διασώθηκαν την Τρίτη το βράδυ, όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε έξι ναυτικά μίλια ανατολικά του Πρωταρά στο Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  ένας 19χρονος, ένα παιδί δύο χρόνων και ένα βρέφος τριών μηνών έλαβαν σήμερα εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.
 
Μέλη του Επαρχιακού Γραφείου της Πολιτικής Αμυνας Αμμοχώστου με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Γραφείου, μετέφεραν τα τρία άτομα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φιλοξενίας μεταναστών στον Καταυλισμό «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE