Θάνατος 12χρονου: Δεν πρόλαβε να μεταφερθεί σε Ιατρικό Κέντρο στο Ισραήλ - Υπέστη ανακοπή καρδιάς

Θάνατος 12χρονου: Δεν πρόλαβε να μεταφερθεί σε Ιατρικό Κέντρο στο Ισραήλ - Υπέστη ανακοπή καρδιάς

Σοκ και θλίψη έχει προκληθεί σε ολόκληρη την Κύπρο από την τραγική είδηση του θανάτου ενός 12χρονου αγοριού από τη Λάρνακα, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονταν με Γρίπη Β’.

Ο Εκπρόσωπος του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, μιλώντας στο Sigma, ενημέρωσε ότι το παιδί είχε εισαχθεί στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου στις 12 Μαρτίου. Λόγω της επιδείνωσης της υγείας του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Εντατική, ενώ για σήμερα ήταν προγραμματισμένη και η αεροδιακομιδή του σε ειδικό νοσοκομείο στο Ισραήλ.

«Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο Μακάρειο, κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στην Εντατική Παίδων. Οι γιατροί κατέβαλαν σοβαρές προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Έγιναν ενέργειες για τη μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο στο Ισραήλ, με προγραμματισμένη αεροδιακομιδή για σήμερα το πρωί. Δυστυχώς, την προηγούμενη νύχτα η κατάσταση του παιδιού επιδεινώθηκε και το ξημέρωμα υπέστη ανακοπή καρδιάς».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν το παιδί είχε προηγούμενα νοσήματα, ο κ. Χαριλάου ανέφερε ότι δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE