Χάος στη Βουλή της Αργεντινής - Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια σε συζήτηση για σκάνδαλο κρυπτονομισμάτων

Χάος στη Βουλή της Αργεντινής - Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια σε συζήτηση για σκάνδαλο κρυπτονομισμάτων

Ανέβηκαν οι τόνοι και ξέφυγε η κατάσταση μέσα στη βουλή της Αργεντινής, κατά τη διάρκεια συζήτησης για ένα σκάνδαλο κρυπτονομισμάτων, την Τετάρτη, 12 Μαρτίου.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν βουλευτές αποφάσισαν να συζητήσουν σχετικά με μια εν εξελίξει έρευνα για το σκάνδαλο που συνδέεται με τον Χαβιέ Μιλέι και το κρυπτονόμισμα $LIBRA.

 

Ο Αργεντινός πρόεδρος είχε προβάλει το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα σε μια ανάρτησή του στο Χ στις 14 Φεβρουαρίου. Η αξία του εκτοξεύτηκε, ωστόσο γρήγορα κατέρρευσε, αφήνοντας τους επενδυτές με απώλειες περίπου 250 εκατ. δολαρίων.

 

Δύο βουλευτές από αντίπαλα κόμματα, ο Όσκαρ Ζάγκο από το «Movimiento de Integracion y Desarrollo» και ο Λισάντρο Αλμιρόν από το «LLA», άρχισαν να σπρώχνονται και να φωνάζουν ο ένας στον άλλον.

Ο διαπληκτισμός μεταξύ των βουλευτών διακόπηκε από συναδέλφους τους και ο Martin Menem, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, αναγκάστηκε να τερματίσει πρόωρα τη συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE