Τέλος στην ταλαιπωρία: Αναχώρησαν με άλλο αεροσκάφος οι επιβάτες που επέστρεψαν στη Λάρνακα

Τέλος στην ταλαιπωρία: Αναχώρησαν με άλλο αεροσκάφος οι επιβάτες που επέστρεψαν στη Λάρνακα

Αναχώρησαν λίγο μετά τις 3 μμ, με άλλο αεροσκάφος, οι επιβάτες αεροπλάνου της Cyprus Airways, το οποίο επέστρεψε λόγω τεχνικού προβλήματος, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το αεροσκάφος της Cyprus Airways που εκτελούσε τη πτήση Λάρνακα – Ντουμπάι, αναχώρησε γύρω στη 1 το μεσημέρι, εκτελώντας το δρομολόγιο Λάρνακα - Ντουμπάι.

Ωστόσο, 15 λεπτά μετά την απογείωσή του το αεροσκάφος αναγκάστηκε, λόγω τεχνικού προβλήματος, να επιστρέψει πίσω στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το αεροσκάφος, με 65 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας.

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και τελικά αναχώρησαν για τον προορισμό τους λίγο μετά τις 15:00 με άλλο αεροσκάφος και πλήρωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE