Το ξεκαθάρισε η Υπ. Γεωργίας – Το ράλι δεν θα γίνει στο Δάσος Πάφου

Το ξεκαθάρισε η Υπ. Γεωργίας – Το ράλι δεν θα γίνει στο Δάσος Πάφου

Η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, ξεκαθάρισε πως το ράλι, που ήθελαν οι διοργανωτές να πραγματοποιηθεί στο Δάσος Πάφου, δεν πρόκειται να γίνει.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε ανάρτηση της, το Τμήμα Δασών και η Υπηρεσία Θήρας είχαν απαντήσει εδώ και ημέρες αρνητικά στο αίτημα των διοργανωτών. Τα Τμήματα είχαν ενημερώσει τους διοργανωτές πως εάν θέλουν να πραγματοποιηθεί το ράλι θα πρέπει να βρουν εναλλακτικές διαδρομές, εκτός Natura 2000 και εκτός Δάσους Πάφου.

Ως εκ τούτου, το ράλι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δάσος. Αυτό αναφέρουν και σε ανάρτηση τους οι διοργανωτές, που διευκρινίζουν πως το ράλι θα διεξαχθεί σε διαδρομές εκτός δάσους Πάφου και Natura 2000.

Δείτε την ανάρτησή της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE