Ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Από ανδρικά και γυναικεία αρώματα μέχρι σαμπουάν - Λίστα

Ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Από ανδρικά και γυναικεία αρώματα μέχρι σαμπουάν - Λίστα

Στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί καλλυντικά προϊόντα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

Στον κατάλογο των εν λόγω προϊόντων περιλαμβάνονται ανδρικά και γυναικεία αρώματα, σαμπουάν και λοσιόν και κρέμες σώματος.

Δείτε λίστα των προϊόντων εδώ.

Για τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους. Για τον λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά, και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του να διακόψει τη χρήση τους, ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες τηλεφωνικώς στο 22608606 και το 22608682.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE