Οδηγοί προσοχή: Κλείνουν δρόμους και κυκλικούς κόμβους σε δύο επαρχίες οι κυνηγοί - Δείτε σημεία και ώρες

Οδηγοί προσοχή: Κλείνουν δρόμους και κυκλικούς κόμβους σε δύο επαρχίες οι κυνηγοί - Δείτε σημεία και ώρες

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με αποκλεισμό κεντρικών οδικών σημείων σε Λεμεσό και Λάρνακα διοργανώνει σήμερα το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, σε σχέση με το διάταγμα για την εκπαίδευση κυνηγετικών σκυλιών.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αναμένεται, λόγω των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, γύρω στο μεσημέρι, να κλείσουν για την τροχαία κίνηση οι κυκλικοί κόμβοι Πολεμιδιών και Ριζοελιάς.

Οι διαμαρτυρόμενοι αναμένεται να συγκεντρωθούν, γύρω στις 11π.μ. σε προκαθορισμένα σημεία στην επαρχία Λεμεσού (Θεμιστόκλειο Στάδιο) και στην επαρχία Λάρνακας (Cosmyria) και ακολούθως, γύρω στις 11.45π.μ., να κινηθούν προς τους δύο κυκλικούς κόμβους.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, στη Λεμεσό, στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, η κυκλοφορία αναμένεται να αποκοπεί προς όλες τις κατευθύνσεις (ο παρακαμπτήριος δρόμος Λεμεσού προς Πάφο θα είναι ανοικτός).

Στη Λάρνακα, οι διαμαρτυρόμενοι αναμένεται να αποκόψουν το πάνω μέρος του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, επηρεάζοντας τη διέλευση της τροχαίας κίνησης και συγκεκριμένα από Λευκωσία, προς Λάρνακα και προς αεροδρόμιο Λάρνακας, από Λάρνακα, προς αεροδρόμιο Λάρνακας, προς Λευκωσία και προς Αγία Νάπα και από Αγία Νάπα, προς Λευκωσία.

Η Αστυνομία έχει εκπονήσει σχέδιο για οδικές ρυθμίσεις στους επηρεαζόμενους δρόμους, ενώ παράλληλα έχουν καθοριστεί εναλλακτικά δρομολόγια για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης, στους δρόμους που επηρεάζονται.

Μέλη της Αστυνομίας, θα βρίσκονται στα πιο πάνω σημεία του οδικού δικτύου, για παροχή οδικών διευκολύνσεων.

Οι οδηγοί που θα διακινηθούν στις πιο πάνω περιοχές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE