Καταγγελία Αντιδημάρχου Δρομολαξιάς - Μενεού: Βανδαλισμοί σε πάρκο από ανεύθυνους νεαρούς - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγελία Αντιδημάρχου Δρομολαξιάς - Μενεού: Βανδαλισμοί σε πάρκο από ανεύθυνους νεαρούς - Δείτε φωτογραφίες

Σε καταγγελία προέβη ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς - Μενεου Γιάννος Ιωάννου αναφορικά με βανδαλισμοί σε πάρκο του Δήμου Δρομολαξιάς - Μενεου από «ανεύθυνους νεαρούς».

Αυτούσια η καταγγελία:

Με λύπη διαπιστώσαμε βανδαλισμούς στο πάρκο Κάμειρος στο Μενεού, οι οποίοι αποτελούν πλήγμα για την κοινότητά μας και την ποιότητα ζωής όλων μας. Ο Δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους, και είναι ευθύνη μας να τον προστατεύουμε και να τον σεβόμαστε.

Για πολλοστή φορά ανεύθυνοι νεαροί αντί να σεβαστούν τον εξαιρετικό χώρο του Πάρκου στον οποίο μπορούσαν να απολαμβάνουν ευχάριστα τον ελεύθερο τους χρόνο προέβησαν σε βανδαλισμούς χιλιάδων ευρώ. Πράξεις απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Καλώ οποιονδήποτε κατέχει πληροφορίες ή στοιχεία που θα μπορουσαν να βοηθήσουν για την πάταξη του φαινομένου αυτού ,όπως επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Ερχιουμάν, είχαν σήμερα μια επίσημη συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE