Ελλάδα: Άγριος καβγάς ζευγαριού σε live μετάδοση στο Tik tok - Έσπαγαν αντικείμενα μπροστά στα μάτια ανήλικου παιδιού

Ελλάδα: Άγριος καβγάς ζευγαριού σε live μετάδοση στο Tik tok - Έσπαγαν αντικείμενα μπροστά στα μάτια ανήλικου παιδιού

Άγριoς καβγάς σε… live μετάδοση στο TikΤok, έφερε συλλήψεις για ζευγάρι στο Ηράκλειο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαρτίου, όταν μια γυναίκα από τη Λευκάδα, είδε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να διαδραματίζεται άγριος καβγάς μιας γυναίκας και ενός άνδρας, με ύβρεις και απειλές, ενώ δεν δίστασαν να σπάσουν και αντικείμενα του σπιτιού.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια ενός ανήλικου κοριτσιού και η γυναίκα από τη Λευκάδα κατήγγειλε το περιστατικό σε Αστυνομικό Τμήμα της Λευκάδας.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε πως πρόκειται για μια 27χρονη και έναν 64χρονο που διέμεναν σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή τους, με τους δύο να κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE