Το πιο διασκεδαστικό λούνα παρκ της Κύπρου επιστρέφει δυναμικά - Πότε ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Το πιο διασκεδαστικό λούνα παρκ της Κύπρου επιστρέφει δυναμικά - Πότε ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Το λούνα παρκ 'Πάρκο Παλιάτσο' κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες ντόπιους αλλά και ξένους που ψάχνουν να περάσουν όμορφα με οικογένεια και φίλους.

Αποτελεί παράλληλα πηγή αδρεναλίνης με παιχνίδια για μεγάλους και μικρούς. Να μην ξεχνάμε το δημοφιλές Sling Shot, το Formula 1 Booster και το Wild Mouse Spinning Roller Coaster, καθώς και τον γιγαντιαίο τροχό ύψους 45 μέτρων με θέα σε όλη την Αγία Νάπα.

To Parko Paliatso ανοίγει τις πόρτες του στις 28 Μαρτίου στις 17.00 για άλλη μία σεζόν.... με ανεβασμένη ανδρεναλίνη.

Δείτε σχετική ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE