Πρώτο μπάνιο για πολλούς - Ξεχύθηκαν στις παραλίες οι Κύπριοι με θερμοκρασίες καλοκαιριού – Δείτε φωτογραφίες

Πρώτο μπάνιο για πολλούς - Ξεχύθηκαν στις παραλίες οι Κύπριοι με θερμοκρασίες καλοκαιριού – Δείτε φωτογραφίες

Στους 32 βαθμούς έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στο εσωτερικό ενώ σε κάποια σημεία μέχρι και τους 34.

Ντόπιοι και τουρίστες ξεχύθηκαν στις παραλίες σε όλη την Κύπρο και να κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που αποφάσισαν απλά να ξαπλώσουν για ηλιοθεραπεία.

Δείτε φωτογραφίες από την παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα, από τη Λεμεσό (πηγή: εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ) και βίντεο από το Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE