Στη Γενεύη ο ΠτΔ και η κυπριακή αποστολή: «Πυξίδα μας η ελπίδα» - Δείτε φωτογραφίες

Στη Γενεύη ο ΠτΔ και η κυπριακή αποστολή: «Πυξίδα μας η ελπίδα» - Δείτε φωτογραφίες

Στην Γενεύη έφτασε η κυπριακή αποστολή ενόψει της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.

Σε ανάρτηση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας για τις κρίσιμες συναντήσεις που ακολουθούν για το Εθνικό μας ζήτημα.

«Φτάνοντας στη Γενεύη με το βλέμμα στραμμένο στη διευρυμένη συνάντηση που συγκαλεί ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ για το Κυπριακό. Στόχος αυτή η συνάντηση να αποτελέσει το βήμα προς την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί το καλοκαίρι του 2017» σημειώνει.

Όπως τονίζει ο κ. Λετυμπιώτης, «πυξίδα μας η ελπίδα και η προοπτική μιας επανενωμένης, ελεύθερης, ευρωπαϊκής πατρίδας και στον πυρήνα τον σεβασμό και την υπεράσπιση του Διεθνούς Δικαίου, του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και των αρχών και αξιών τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE