Ντόναλντ Τραμπ: «Θα μιλήσω την Τρίτη με τον Πούτιν, θα δούμε αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε»

Ντόναλντ Τραμπ: «Θα μιλήσω την Τρίτη με τον Πούτιν, θα δούμε αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε»

Στην προαναγγελία της πρώτης συνομιλίας του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για ειρήνη στην Ουκρανία προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον οποίο το τηλεφώνημα θα γίνει αύριο, Τρίτη.

«Θα δούμε αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε πιθανόν την Τρίτη. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο Πούτιν την Τρίτη» είπε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους με τους οποίους ταξίδευε στο Air Force One επιστρέφοντας από τη Φλόριντα στην Ουάσινγκτον.

«Έγινε πολλή δουλειά το Σαββατοκύριακο. Θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε τέλος στον πόλεμο» πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Κατά τον Τραμπ, στη συζήτηση της Τρίτης θα μιλήσε με τον Πούτιν και για εδαφικά ζητήματα αλλά και για τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE