Οδηγοί προσοχή: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου - Ακινητοποιήθηκε όχημα

Οδηγοί προσοχή: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου - Ακινητοποιήθηκε όχημα

Κλειστή είναι γύρω στις 12.50 το μεσημέρι της Δευτέρας, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, παρά την έξοδο προς Πέρα Χωρίο Νήσου, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, για σκοπούς μετακίνησης με ρυμουλκό όχημα, αυτοκινήτου, το οποίο ακινητοποιήθηκε εκτός του δρόμου. Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο σημείο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και κατέληξε εκτός του δρόμου. Ο οδηγός δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

ΝΕΟΤΕΡΟ (13:54): Αναφορικά με το κλείσιμο της αριστερής λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την έξοδο Πέρα Χωρίο Νήσου, έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρεις νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από το ναυάγιο - Η ενημέρωση του ΚΣΕΔ για την επιχείρηση που στήθηκε

Τρεις νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από το ναυάγιο - Η ενημέρωση του ΚΣΕΔ για την επιχείρηση που στήθηκε

Ανασύρθηκαν τρεις νεκροί και δύο ζωντανά πρόσωπα από βυθισμένη βάρκα, η οποία εντοπίστηκε περίπου 25 ναυτικά μίλια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο σε διεθνή χωρικά ύδατα.

BEST OF TOTHEMAONLINE