Το παίζουν κινέζοι οι Αμερικανοί..

Το παίζουν κινέζοι οι Αμερικανοί..

Ουδέν νεότερο από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την επίσκεψη Κέρι σε Αθήνα και Λευκωσία

Δεν έδωσε στοιχεία για τις επισκέψεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι, σε Αθήνα και Λευκωσία, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι. Ερωτηθείς αν έχει να δηλώσει κάτι για τις επισκέψεις αυτές που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα πραγματοποιηθούν στις 12-13 και 14 Νοεμβρίου αντίστοιχα, ο κ. Κίρμπι απάντησε αρνητικά.

«Δεν θα ανακοινώσω σήμερα κάποιο ταξίδι του Υπουργού. Αλλά, όπως πάντοτε, όταν έχουμε πληροφορίες για τα ταξίδια του, θα είστε οι πρώτοι που θα το ακούσετε», πρόσθεσε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.