Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Στους επτά ανέβηκαν οι νεκροί που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή τριάντα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Μέχρι τις τέσσερις περίπου το απόγευμα εντοπίστηκαν επτά νεκροί και δύο επιζώντες.

Στο σκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν είκοσι-ένα άτομα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η βάρκα βυθίστηκε πριν από τέσσερις ημέρες και εντοπίστηκε σήμερα από το Κέντρο Συντονισμού 'Ερευνας και Διάσωσης.

Παράλληλα, η ΜΚΟ με ανάρτησή της στο «x» ανέφερε ότι το σήμα για κίνδυνο δόθηκε από χθες (16/3), χωρίς να καταστεί δυνατό να έρθουν σε επαφή με τους επιβαίνοντες στη βάρκα. 

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση η απάντηση από τις Αρχές ήταν ότι «διερευνάται».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Η έγκριση του ψηφίσματος για τη λύση δύο κρατών από τη «βουλή» έχει ενισχύσει την πολιτική τους ατζέντα, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ υποστηρίζοντας ότι η πλειοψηφία (στα κατεχόμενα) είναι υπέρ αυτής της λύσης δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE