Ολοκληρώθηκε το δείπνο στη Γενεύη - Ενημερώνει το Εθνικό ο ΠτΔ

Ολοκληρώθηκε το δείπνο στη Γενεύη - Ενημερώνει το Εθνικό ο ΠτΔ

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 21:30 (ώρα Κύπρου) το δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες προς τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην άτυπη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Video: Το δείπνο στη Γενεύη - Αυτά είνα τα πέντε σημεία της παρέμβασης του ΠτΔ

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αύριο το πρωί, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Θα τον συνοδεύουν: ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, η υφυπουργός για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένα Ραουνά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου, και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Τάσος Τζιωνής.

Ο Αντόνιο Γκουτέρες θα έχει διμερείς συναντήσεις και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στη διάσκεψη.

Η διευρυμένη συνάντηση θα ολοκληρωθεί με συνεδρίαση όλων των αντιπροσωπειών στη μία μετά το μεσημέρι, στο πλαίσιο της οποίας ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διάσκεψη Γενεύης: Τελευταία ημέρα της άτυπης πενταμερούς - Ανοίγει τα χαρτιά του, ο Αντόνιο Γκουτέρες - Ουσιαστική παρέμβαση ΕΕ

Διάσκεψη Γενεύης: Τελευταία ημέρα της άτυπης πενταμερούς - Ανοίγει τα χαρτιά του, ο Αντόνιο Γκουτέρες - Ουσιαστική παρέμβαση ΕΕ

Στη Γενεύη σήμερα, κρίνεται το μέλλον της διαδικασίας για το κυπριακό. Τα όσα προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας στην Ελβετία, δεν δίνουν σαφή εικόνα για το τι θα ακολουθήσει, σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα της διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE