Anxiety: Ένα χορευτικό από το 1990 έχει κάνει όλο το TikTok να κουνιέται στο ρυθμό του

Anxiety: Ένα χορευτικό από το 1990 έχει κάνει όλο το TikTok να κουνιέται στο ρυθμό του

Μια σκηνή από την κωμική σειρά «O Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση το 1990, έμελλε να μετατραπεί στο νέο meme που κατακλύζει το TikTok.

Ένα βίντεο με τον Γουίλ Σμιθ να χορεύει πίσω από την πλάτη της Τατιάνα Άλι έχει «δέσει» τέλεια με τον ήχο του κομματιού «Anxiety» της ράπερ Doechii κι έτσι χιλιάδες χρήστες ανεβάσουν καθημερινά τις δικές τους προσπάθειες.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Γουίλ Σμιθ συμμετείχε επίσης στο νέο trend του TikTok, ανεβάζοντας κι αυτός το δικό του βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι «Anxiety» της Doechii κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020 κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να γίνει παγκόσμιo hit.

Ανάμεσα σε αυτούς που δοκίμασαν το trend ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς με την Έλενα Γαλύφα, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν το δικό τους βίντεο μπροστά από το ξενοδοχείο Vakko Hotel Sumahan Bosphorus στην Κωνσταντινούπολη, με αφορμή την έλευση της συγκεκριμένης εταιρείας στην Ελλάδα με μια νέα μπουτίκ στο Κολωνάκι.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE