Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ανεξέλεγκτο ένα μέτωπο – Δυσχεραίνουν το έργο οι άνεμοι – Ανακλήθηκε και προσωπικό

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ανεξέλεγκτο ένα μέτωπο – Δυσχεραίνουν το έργο οι άνεμοι – Ανακλήθηκε και προσωπικό

Η πυρκαγιά συνεχίζει να έχει μέτωπο ανεξέλεγκτο σε αργάκι. Συνεχίζουν να πνέουν άνεμοι στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης.

Επιπρόσθετα υπάρχει δυσκολία στην προσέγγιση των επίγειων δυνάμεων λόγω δυσβατότητας του εδάφους. Ενισχύονται οι ομάδες πυρόσβεσης με άλλα τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και Λάρνακα.

Γίνεται ανάκληση προσωπικού σε ΕΜΑΚ και Λάρνακα. Επιπροσθέτως επιστρατεύονται προωθητές γαιών για δημιουργία πρόσβασης των επίγειων δυνάμεων και δημιουργία αντιπυρικών λωρίδων.

Η συμπεριφορά της πυρκαγιάς προσομοιάζει με συμπεριφορά πυρκαγιάς καλοκαιρινής περιόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE