Άγιο είχε- Μπαλκόνι κατέρρευσε και πλάκωσε γυναίκα- Απίστευτο ατύχημα στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Άγιο είχε- Μπαλκόνι κατέρρευσε και πλάκωσε γυναίκα- Απίστευτο ατύχημα στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Γυναίκα τραυματίστηκε, μετά από κατάρρευση μπαλκονιού σε πολυκατοικία

Ένα απίστευτο περιστατικό που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία έλαβε χώρα την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν μπαλκόνι κατέρρευσε, την ώρα που κάτω από αυτό βρισκόταν μία γυναίκα.

Τα αίτια της κατάρρευσης του μπαλκονιού από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ η γυναίκα βρίσκεται νοσηλευόμενη σε κατάσταση εκτός κινδύνου.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν άμεσα και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

haoasmdn6

haoasmdn5

haoasmdn4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.