Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο – Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο – Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο γυναίκες μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο το πρωί της Τετάρτης (19 Μαρτίου).

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στη λεωφόρο Νίκου Νικολαϊδη, όχημα ανέκοψε την πορεία δεύτερου οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μιας εκ των δύο οδηγών.

Οι δύο γυναίκες που οδηγούσαν τα εμπλεκόμενα οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

Την ετοιμότητα της Λευκωσίας να υλοποιήσει αριθμό δράσεων σε σχέση με την Ουκρανία κατά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ θα παρουσιάσει ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Κίεβο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE