Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο – Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο – Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο γυναίκες μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο το πρωί της Τετάρτης (19 Μαρτίου).

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στη λεωφόρο Νίκου Νικολαϊδη, όχημα ανέκοψε την πορεία δεύτερου οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μιας εκ των δύο οδηγών.

Οι δύο γυναίκες που οδηγούσαν τα εμπλεκόμενα οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE