Αυτά είναι τα τέσσερα οδοφράγματα που θα συζητήσουν για άνοιγμα - Εν αναμονή νέας συνάντησης ΠτΔ-Τατάρ

Αυτά είναι τα τέσσερα οδοφράγματα που θα συζητήσουν για άνοιγμα - Εν αναμονή νέας συνάντησης ΠτΔ-Τατάρ

Για το άνοιγμα νέων οδοφραγμάτων, στον απόηχο της πολυμερούς διάσκεψης της Γενεύης, μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα», ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος Ηγέτης, Ερσίν Τατάρ θα συνεχίσουν τις συζητήσεις εδώ στην Κύπρο.

Με αφορμή την αποτυχημένη προσπάθεια που υπήρξε για νέα συνάντηση τους προηγουμένους μήνες, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι «ενώπιον του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ αλλά και όλων των μερών που συμμετέχουν στην πολυμερή διάσκεψη, ο κ. Τατάρ δεν απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο, άρα η συζήτηση θα συνεχιστεί».

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πρόκειται για τα τέσσερα οδοφράγματα που είχαν τεθεί στην πρόταση που κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα:

- Μια Μηλιά
- Πυρόι – Αθηαίνου
- Κόκκινα
- Λουρουτζίν

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες για τις παγκύπριες εξετάσεις – Αυξάνεται το όριο ηλικίας σε ειδικές δομές

ΠτΔ: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες για τις παγκύπριες εξετάσεις – Αυξάνεται το όριο ηλικίας σε ειδικές δομές

Στα 22 χρόνια επεκτείνεται η φοίτηση στην ειδική εκπαίδευση, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ αναφορά έκανε και στο γεγονός ότι οι παγκύπριες εξετάσεις θα γίνουν φέτος σε κλιματιζόμενες, όπως και στη μείωση της ανεργίας των νέων.

BEST OF TOTHEMAONLINE