Αυτά είναι τα τέσσερα οδοφράγματα που θα συζητήσουν για άνοιγμα - Εν αναμονή νέας συνάντησης ΠτΔ-Τατάρ

Αυτά είναι τα τέσσερα οδοφράγματα που θα συζητήσουν για άνοιγμα - Εν αναμονή νέας συνάντησης ΠτΔ-Τατάρ

Για το άνοιγμα νέων οδοφραγμάτων, στον απόηχο της πολυμερούς διάσκεψης της Γενεύης, μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα», ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος Ηγέτης, Ερσίν Τατάρ θα συνεχίσουν τις συζητήσεις εδώ στην Κύπρο.

Με αφορμή την αποτυχημένη προσπάθεια που υπήρξε για νέα συνάντηση τους προηγουμένους μήνες, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι «ενώπιον του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ αλλά και όλων των μερών που συμμετέχουν στην πολυμερή διάσκεψη, ο κ. Τατάρ δεν απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο, άρα η συζήτηση θα συνεχιστεί».

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πρόκειται για τα τέσσερα οδοφράγματα που είχαν τεθεί στην πρόταση που κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα:

- Μια Μηλιά
- Πυρόι – Αθηαίνου
- Κόκκινα
- Λουρουτζίν

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE