Στο κελί για επτά μέρες ο 50χρονος που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών

Στο κελί για επτά μέρες ο 50χρονος που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για επτά μέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 50 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης πέραν των τεσσάρων κιλών ναρκωτικών, που έγινε στις 25 Μαρτίου, 2023 στη Λάρνακα.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «ο 50χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 18 Μαρτίου, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά την παράδοση του από τις Βρετανικές Βάσεις, στην Αστυνομία Κύπρου».

Προστίθεται ότι «μαζί με τον ύποπτο, παραδόθηκαν επίσης στην Αστυνομία, το χρηματικό ποσό των 128.150 ευρώ, 442 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και άλλα τεκμήρια».

Σημειώνεται ότι «για την ίδια υπόθεση είχαν καταδικαστεί στις 14 Νοεμβρίου, 2024, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, δύο πρόσωπα ηλικίας 39 ετών και 28 ετών, σε ποινές φυλάκισης οκτώ και εννέα ετών, αντίστοιχα».

Ο 50χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά μέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE