Έκαψαν τον «Θεόδωρο Κολοκοτρώνη» οι «ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ» του ΑΠΟΕΛ

Έκαψαν τον «Θεόδωρο Κολοκοτρώνη» οι «ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ» του ΑΠΟΕΛ

Ντροπή - ντροπή και πάλι ντροπή. Μόνο αυτό μπορούμε να νιώθουμε για τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη 5/11 στην Τρίπολη.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο λόγος είναι απλός. Δεν ήταν άλλο ένα περιστατικό χουλιγκανισμού που βλέπουμε σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ήταν τραμπουκισμοί του χειρίστου είδους. Όχι όμως σε ένα οποιοδήποτε ευρωπαϊκό παιγνίδι, όχι μεταξύ οποιονδήποτε ομάδων.

 Έπαιζε ο ΑΠΟΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ μας, ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας, μέσα στην ίδια την μητέρα πατρίδα!

Όχι σε οποιοδήποτε γήπεδο όχι σε οποιαδήποτε πόλη, αλλά στην ιστορική Τρίπολη και στο στάδιο του  Στρατηγού των Ελλήνων της Επανάστασης του 1821, «Θεόδωρο Κολοκοτρώνη».

Αμφιβάλω αν οι τραμπούκοι που προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια και αμαύρωσαν την ιστορία του ΑΠΟΕΛ αλλά και των «Πορτοκαλί», ξέρουν έστω τρεις γραμμές για την Ελληνική Επανάσταση και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Κάναμε, -και λέω κάναμε γιατί έχουμε όλοι ευθύνη- τα αίσχιστα! Όμως που τα κάναμε; Στην Ελλάδα μας! Κρεμάσαμε περήφανα τις σημαίες του έθνους για να τις δούνε τα αδέλφια μας. Και μετά κάψαμε το γήπεδο τους, ρίξαμε φωτοβολίδες, συμπεριφερθήκαμε σαν απολίτιστα δίποδα στο σπίτι τους.

Ντροπιάσαμε την Κύπρο, ντροπιάσαμε τον υποτιθέμενο Ελληνισμό που πρεσβεύουμε ως ΑΠΟΕΛίστες.

Κάψαμε τον «Θεόδωρο Κολοκοτρώνη», την Ελλάδα, τις ιδέες μας.

Ντροπή μας!  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE