Video: Έκλεισε το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο εξαιτίας πυρκαγιάς

Video: Έκλεισε το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο εξαιτίας πυρκαγιάς

Το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο θα παραμείνει κλειστό όλη την Παρασκευή λόγω μεγάλης πυρκαγιάς σε κοντινό υποσταθμό ηλεκτροδότησης που το τροφοδοτεί.

Το αεροδρόμιο αντιμετωπίζει «σημαντική διακοπή ρεύματος» λόγω της πυρκαγιάς, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χίθροου.

«Για να διατηρηθεί η ασφάλεια των επιβατών και των συναδέλφων μας, το Χίθροου θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 23:59 της 21ης Μαρτίου», προστίθεται. «Συνιστάται στους επιβάτες να μην ταξιδέψουν στο αεροδρόμιο και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

 
Η πυρκαγιά στον υποσταθμό στο Χέινς, στο δυτικό Λονδίνο, άφησε χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα και προκάλεσε την εκκένωση περίπου 150 ατόμων από τις γύρω ιδιοκτησίες.
 

Δέκα πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 70 πυροσβέστες έχουν σταλεί για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB).

Ένας κλοιός 200 μέτρων έχει τεθεί σε εφαρμογή για προληπτικούς λόγους και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενημερωθεί να κρατούν κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα λόγω της «σημαντικής ποσότητας καπνού».

Περισσότερα από 16.300 σπίτια αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε μια μεγάλης κλίμακας διακοπή που προκλήθηκε από την πυρκαγιά, δήλωσε ο πάροχος ενέργειας Scottish and Southern Electricity Networks στο X.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE