Συνελήφθη 40χρονος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Τον έπιασαν στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη 40χρονος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Τον έπιασαν στο αεροδρόμιο

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον άνδρα ηλικίας 40 ετών σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε σημερινή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη 20 Μαρτίου «στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, που βρίσκονται στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας. Ο 40χρονος ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου μετέβηκε χθες το πρωί, για να αναχωρήσει για άλλη ευρωπαϊκή χώρα».

Προστίθεται ότι εναντίον του 40χρονου διερευνάται υπόθεση που αφορά «συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς καταδολίευση και δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE