A. Βαφεάδης: Εφικτή η αλλαγή των ΤΑΚΑΤΑ στο πλαίσιο 8 μηνών - «Μακάρι να βρεθεί νόμιμος τρόπος για περιορισμό των χρεώσεων»

A. Βαφεάδης: Εφικτή η αλλαγή των ΤΑΚΑΤΑ στο πλαίσιο 8 μηνών - «Μακάρι να βρεθεί νόμιμος τρόπος για περιορισμό των χρεώσεων»

Τη βεβαιότητα ότι είναι εφικτή η υλοποίηση του στόχου για αλλαγή των προβληματικών αερόσακων, στο πλαίσιο των οκτώ μηνών, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο ανέφερε ότι αυτό προκύπτει από την ενημέρωση εκ μέρους των διανομέων. Ερωτηθείς αν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με τις χρεώσεις για τις αλλαγές αερόσακων, ο κύριος Βαφεάδης σημείωσε ότι το θέμα είναι νομικό.

Μακάρι είπε, να βρεθεί νόμιμος τρόπος για περιορισμό των χρεώσεων.

Ο Υπουργός Μεταφορών ανέφερε επίσης ότι στο χθεσινό Συμβούλιο Οδικής Ασφαλείας, αποφασίστηκε όπως υλοποιηθεί εντός του 2025 το έργο εφαρμογής ζωνών, εντός των πόλεων, στις οποίες τα οχήματα θα κινούνται με ταχύτητα 30 χιλιομέτρων, αντί 50 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Επεσήμανε ακόμα ότι το έργο παραμένει ανοικτό για εισηγήσεις από Δήμους, περιοχών στις οποίες θα μπορούσε να επιβληθεί το όριο των 30 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE