Κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία «Ο Συκοφάντης» του Νίκου Αναστασιάδη – Απαντάει με αποδείξεις στις κατηγορίες του Μ. Δρουσιώτη

Κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία «Ο Συκοφάντης» του Νίκου Αναστασιάδη – Απαντάει με αποδείξεις στις κατηγορίες του Μ. Δρουσιώτη

Μέσα από τις σελίδες του «Συκοφάντη» ο Νίκος Αναστασιάδης δίνει τεκμηριωμένες απαντήσεις σε δυσφημιστικά αφηγήματα και ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς, απαντώντας με αποδείξεις στις κατηγορίες για διαφθορά και υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων.

Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνει να αποδημήσει έναν Συκοφάντη και όσους έσπευσαν να υιοθετήσουν τα αφηγήματα του, επισείοντας ταυτόχρονα του κινδύνους για απαξίωση των θεσμών και του δημοκρατικού πολιτεύματος από ανάλογα φαινόμενα.

«Αυτό που ο Συκοφάντης δεν σεβάστηκε είναι το ιερό και αδιαπραγμάτευτο χρέος προς την αλήθεια, με την επιστράτευση κακόβουλων, ψευδών και ατεκμηρίωτων ισχυρισμών, τις δήθεν έρευνες, τις κραυγαλέες αντιφάσεις που καταγράφονται στα αφηγήματά του, τις αντιθέσεις μεταξύ κειμένων που συνέτασσε σε σχέση με όσα στα βιβλία του επικαλείται, τη διαστρέβλωση κειμένων και πρακτικών ή των δήθεν πηγών πληροφόρησής του».

Στο βιβλίο, ανατρέπεται η ελεεινολογία για τα «χρυσά διαβατήρια» και δίδονται τεκμηριωμένες απαντήσεις στα δυσφημιστικά αφηγήματα ενός εμμονικού «συγγραφέα»!, με παραπομπές –μεταξύ άλλων- στα απόρρητα σημειώματα, επιστολές και μελέτες που υπέβαλλε ως Μακάριος Δρουσιώτης στον τέως Πρόεδρο κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του στο Προεδρικό ή, και πολύ αργότερα το 2017.

Άκρως αποκαλυπτικά έγγραφα όπου εκφράζει την στήριξη του προς τον Νίκο Αναστασιάδη αλλά και καταγγέλλει την υπονόμευση του από τη Ρωσία, στιγματίζει τον «βίο και την πολιτεία» του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη, την εξαγορά κυπριακών εφημερίδων και δημοσιογράφων και την «πρακτόρευση» των ρωσικών συμφερόντων από αρχηγούς κυπριακών κομμάτων και ελληνικά έντυπα του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά μη εξαιρουμένου.

Δυσφημιστικές αναφορές στα βιβλία του που αφορούν μεταξύ άλλων στην «ανοχή της διαφθοράς», την «δειλία» και τις «κατά παραγγελία» γνωματεύσεις του Κώστα Κληρίδη, τα «σφάλματα και παραλείψεις» του Γιώργου Πική, στην «έλλειψη αντικειμενικότητας» από τους Μύρωνα Νικολάτο και Οδυσσέα Μιχαηλίδη, την «διαπλεκόμενη» Δικαιοσύνη, την «διεφθαρμένη» ΜΟΚΑΣ και την «εκπόρνευση» του συνόλου των θεσμών με «χρηματικά ανταλλάγματα»

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στην τιμή των 19,90 ευρώ.

Τα καθαρά έσοδα από την διάθεση του βιβλίου θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE