Το Χίθροου ανακοίνωσε επανεκκίνηση ορισμένων πτήσεων εντός της ημέρας

Το Χίθροου ανακοίνωσε επανεκκίνηση ορισμένων πτήσεων εντός της ημέρας

Σε ανακοίνωσή του, το αεροδρόμιο Χίθροου γνωστοποίησε ότι πρόκειται να επανεκκινήσει ορισμένες πτήσεις αργότερα σήμερα, ενώ εκφράζει την πρόθεση να επαναφέρει το σύνολο των υπηρεσιών του στην κανονικότητα αύριο.

«Οι ομάδες μας εργάστηκαν ακατάπαυστα από τη στιγμή του συμβάντος, προκειμένου να διασφαλίσουν την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση» σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Είμαστε πλέον σε θέση να ξεκινήσουμε εκ νέου τις πτήσεις με ασφάλεια, δίνοντας προτεραιότητα στον επαναπατρισμό επιβατών και στη μετακίνηση αεροσκαφών».

Το αεροδρόμιο προτρέπει τους επιβάτες να μην μετακινηθούν προς το Χίθροου, εκτός εάν έχουν προηγουμένως λάβει σχετική ενημέρωση από την αεροπορική τους εταιρεία.

«Ελπίζουμε να λειτουργήσουμε πλήρως από αύριο και θα ακολουθήσουν σύντομα νεότερες πληροφορίες», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

«Προτεραιότητά μας παραμένει η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού του αεροδρομίου. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από το περιστατικό».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.