Τους έταζε αυτοκίνητα από το εξωτερικό και τσέπωσε 163 χιλιάδες ευρώ - Χειροπέδες σε 32χρονο

Τους έταζε αυτοκίνητα από το εξωτερικό και τσέπωσε 163 χιλιάδες ευρώ - Χειροπέδες σε 32χρονο

Στη σύλληψη 32χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με οχτώ διερευνώμενες υποθέσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Οι οχτώ υποθέσεις διαπράχθηκαν μεταξύ Αυγούστου 2024 και Μαρτίου 2025. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στο ΤΑΕ Λεμεσού, ο 32χρονος φέρεται να έλαβε χρήματα από εφτά πρόσωπα, με σκοπό να τους πουλήσει αυτοκίνητα, τα οποία θα εισήγαγε από το εξωτερικό. Το συνολικό ποσό που φέρεται να εισέπραξε ο 32χρονος, ανέρχεται στις €163,400, ωστόσο τα οχήματα δεν παραδόθηκαν μέχρι σήμερα στους παραπονούμενους.

Ο 32χρονος παρουσιάστηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE