Αεροδρόμιο Χίθροου: Διεξάγονται κανονικά οι πτήσεις Βρετανικών Αερογραμμών από και προς Λάρνακα

Αεροδρόμιο Χίθροου: Διεξάγονται κανονικά οι πτήσεις Βρετανικών Αερογραμμών από και προς Λάρνακα

Κανονικά διεξάγονται σήμερα οι πτήσεις των Βρετανικών Αερογραμμών από τη Λάρνακα προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, και αντίστροφα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airports αναφέρουν ότι σήμερα είναι προγραμματισμένες να γίνουν έξι πτήσεις, τρεις αφίξεις και τρεις αναχωρήσεις των Βρετανικών Αερογραμμών. Λίγο μετά τις οκτώ το πρωί αναχώρησε η πρωινή πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το αεροδρόμιο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Κανονικά θα γίνουν και οι δύο πτήσεις των Βρετανικών Αερογραμμών, μία άφιξη και μία αναχώρηση, από το αεροδρόμιο της Πάφου. 

Σημειώνεται ότι χθες, λόγω του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με το κλείσιμο του αεροδρομίου Heathrow, εξ αιτίας διακοπής ρεύματος λόγω πυρκαγιάς, είχαν ακυρωθεί συνολικά τέσσερις πτήσεις των Βρετανικών Αερογραμμών από και προς τη Λάρνακα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE