Θλίψη στην Κοκκινοτριμιθιά: Πέθανε ο Στέλιος Γεωργίου - Πότε θα γίνει η κηδεία

Θλίψη στην Κοκκινοτριμιθιά: Πέθανε ο Στέλιος Γεωργίου - Πότε θα γίνει η κηδεία

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους καθώς και στην κοινότητα Κοκκινοτριμιθιάς, ο θάνατος του Στέλιου Γεωργίου από την Κερύνεια.

Ο εκλιπών απεβίωσε χθες Παρασκευή 21 Μαρτίου σε ηλικία 76 ετών.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025 στις 15:30 στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για Φιλανθρωπικό σκοπό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.