Πληροφορίες: Στις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Πληροφορίες: Στις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Στις 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, η πρώτη μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δηλώσει το Σάββατο πως η ελληνοκυπριακή πλευρά μετέφερε μέσω των Ηνωμένων Εθνών κάποιες επιλογές για καθορισμό της ημερομηνίας πραγματοποίησης της συνάντησης αυτής.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση καθορίστηκε τελικά να πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου, στις 9 το πρωί. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE