Πληροφορίες: Στις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Πληροφορίες: Στις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Στις 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, η πρώτη μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δηλώσει το Σάββατο πως η ελληνοκυπριακή πλευρά μετέφερε μέσω των Ηνωμένων Εθνών κάποιες επιλογές για καθορισμό της ημερομηνίας πραγματοποίησης της συνάντησης αυτής.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση καθορίστηκε τελικά να πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου, στις 9 το πρωί. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος ο ΠτΔ: Αναχωρεί για τη συνάντηση με Ερχιουρμάν  – «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Αισιόδοξος ο ΠτΔ: Αναχωρεί για τη συνάντηση με Ερχιουρμάν  – «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE