Πληροφορίες: Στις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Πληροφορίες: Στις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Στις 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, η πρώτη μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δηλώσει το Σάββατο πως η ελληνοκυπριακή πλευρά μετέφερε μέσω των Ηνωμένων Εθνών κάποιες επιλογές για καθορισμό της ημερομηνίας πραγματοποίησης της συνάντησης αυτής.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση καθορίστηκε τελικά να πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου, στις 9 το πρωί. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE