Κυνηγοί: Επικοινώνησαν με τον ΠτΔ - Τερματίζεται η διαμαρτυρία και πάνε αύριο στο Προεδρικό

Κυνηγοί: Επικοινώνησαν με τον ΠτΔ - Τερματίζεται η διαμαρτυρία και πάνε αύριο στο Προεδρικό

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 13:30 την Κυριακή η διαμαρτυρία των κυνηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της Σκαρίνου, και σταδιακά αυτοί αποχωρούν από τον αυτοκινητόδρομο, έχοντας, όπως αναφέρουν, λάβει διαβεβαίωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνάντηση μαζί του τη Δευτέρα, στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε μετά τη λήξη της διαμαρτυρίας στην κυκλοφορία. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Διαμαρτυρία κυνηγών: Θέλουν να μιλήσουν με τον ΠτΔ - Άναψαν φουκούδες - Δεν μπορούσε να περάσει ασθενοφόρο από το σημείο - Φωτογραφίες

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Νικόλας Προδρόμου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επικοινώνησε προσωπικά μαζί του και ορίστηκε για τη Δευτέρα συνάντησή τους μαζί του. Ο κ. Προδρόμου είπε ότι στη συνάντηση θα παρευρεθούν 5 άτομα από το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών προκειμένου να συζητηθούν όλα τα αιτήματα που θέτουν οι κυνηγοί εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους κυνηγούς οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ανέρχονταν στις πέντε περίπου χιλιάδες. Σημειώνεται πως  κατά την εκδήλωση ορισμένοι από τους κυνηγούς έστησαν στον δρόμο φουκούδες και καρέκλες και άναψαν κάρβουνα για να ψήσουν κρέας.

Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι, με τους κυνηγούς να κλείνουν με τα οχήματα τους και τις τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, στο ύψος της Σκαρίνου, στην παρουσία αστυνομικής δύναμης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μηνύματα ενότητας από Προεδρικό για 25η Μαρτίου – «Είμαστε στο «εμείς» κι όχι στο «εγώ»

Μηνύματα ενότητας από Προεδρικό για 25η Μαρτίου – «Είμαστε στο «εμείς» κι όχι στο «εγώ»

Μηνύματα ενότητας έστειλε η Προεδρία της Δημοκρατίας μέσω της πλατφόρμας Χ με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE