Φωτιά σε οικία στην Πάφο: Από το τζάκι φαίνεται να προκλήθηκε - Κομμάτι ξύλου έπεσε σε χαλί - Κοιμόταν η οικογένεια όταν ξέσπασε

Φωτιά σε οικία στην Πάφο: Από το τζάκι φαίνεται να προκλήθηκε - Κομμάτι ξύλου έπεσε σε χαλί - Κοιμόταν η οικογένεια όταν ξέσπασε

Από τζάκι το οποίο βρίσκεται στο σαλόνι φαίνεται να ξέσπασε γυρω στις 2 μετα τα μεσάνυχτα η φωτιά σε ισόγεια κατοικία στην κοινότητα Πάνω Ακουρδάλια της επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στην κατοικία, όπου διαμένει τα τελευταία δυο χρόνια τριμελής οικογένεια από την Νότια Αφρική, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές κυρίως στο χώρο του σαλονιού και στην κουζίνα. Καταστράφηκαν ξύλινα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, έσπασαν τζάμια, ενώ από τους καπνούς επηρεάστηκαν οι τοίχοι ολόκληρου του σπιτιού. 

Συμφωνα με την Αστυνομία, τη στιγμή κατά την οποίαν ξέσπασε η φωτιά οι γονείς με την κόρη τους βρίσκονταν για ύπνο στα υπνοδωμάτια τους. Τη φωτιά αντιλήφθηκε η μητέρα όταν άκουσε περίεργους θορύβους και αισθάνθηκε δύσπνοια. Μαζί με τον σύζυγο και την κόρη τους βγήκαν από το σπίτι και ακολούθως κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κινητοποιήθηκε με δυο πυροσβεστικά οχήματα.

Το πρωί μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας διενήργησαν περεταίρω εξετάσεις και διαφανηκε πως η φωτιά προκλήθηκε από κομμάτι ξύλου σε αναμμένο τζάκι το οποίο έπεσε πάνω σε χαλί.

Τα τρία μελη της οικογένειας, εξαιτίας του καπνού που εισέπνευσαν, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα έλαβαν εξιτήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πάει Παρίσι για να συμμετάσχει σε Σύνοδο για την Ουκρανία - Θα παρευρεθεί και η Τουρκία - Όσα ανέφερε για τη συνάντηση με Τατάρ

ΠτΔ: Πάει Παρίσι για να συμμετάσχει σε Σύνοδο για την Ουκρανία - Θα παρευρεθεί και η Τουρκία - Όσα ανέφερε για τη συνάντηση με Τατάρ

Στο Παρίσι, μετά από πρόσκληση του Γάλλου Προέδρου, θα βρίσκεται μεθαύριο Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει σε Σύνοδο για την Ουκρανία, αλλά και για διμερή συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογο του, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα.

BEST OF TOTHEMAONLINE