ΔΗΚΟ: Εγκρίθηκε ο περιορισμός θητειών - Τι προβλέπεται

ΔΗΚΟ: Εγκρίθηκε ο περιορισμός θητειών - Τι προβλέπεται

Η δεύτερη μέρα ήταν σήμερα για το Πολιτικό και Καταστατικό Συνέδριο του ΔΗΚΟ.

Στο Συνέδριο ψηφίστηκαν καταστατικές αλλαγές, με κυριότερη να είναι αυτή για τον περιορισμό των θητειών αναφορικά με τα πολιτειακά αξιώματα.

Όπως προνοεί το άρθρο «μέλος του Κόμματος, εξαιρουμένου του Προέδρου, που κατέχει κάποιο εκ των πολιτειακών αξιωμάτων του Ευρωβουλευτή, Βουλευτή, Προέδρου Ε.Ο.Α., Δήμαρχου, Δημοτικού Σύμβουλου ή Σχολικού Έφορου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του δεν έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες θητείες σε αυτό».

Κατά τις εργασίες της πρώτης ημέρας εγκρίθηκε η Πολιτική Διακήρυξη, καθώς υπήρξε και ανοιχτή συζήτηση στους έξι τομείς που έθεσε το κόμμα και αφορούν την οικονομία, την παιδεία, το μεταναστευτικό, εργασιακά ζητήματα, τα ενεργειακά και την υγεία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Κλείνει τον εναέριο χώρο του το Κατάρ μετά από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ - «Φύγετε μακριά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις»

LIVE: Κλείνει τον εναέριο χώρο του το Κατάρ μετά από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ - «Φύγετε μακριά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις»

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE