Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Έντονη η ενόχληση του Τορναρίτη για τη διαμαρτυρία Κυνηγών και τις αποκοπές τμημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα x, «όταν Κυριακή μεσημέρι κάποιοι «Κυνηγοί» κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού για να στήσουν σούβλες και τραπέζια, δεν κάνουν «παράδοση» — στερούν το δικαίωμα σε χιλιάδες συμπολίτες μας να απολαύσουν μια οικογενειακή εκδρομή».

«Ακόμα πιο ανησυχητική, όμως, είναι η απουσία της Αστυνομίας, που όφειλε να διασφαλίζει τη νομιμότητα και την ελεύθερη κυκλοφορία όλων. Το ζήτημα θα τεθεί άμεσα στην Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής. Η ανοχή απέναντι στην αυθαιρεσία δεν μπορεί να συνεχίσει», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.