Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Έντονη η ενόχληση του Τορναρίτη για τη διαμαρτυρία Κυνηγών και τις αποκοπές τμημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα x, «όταν Κυριακή μεσημέρι κάποιοι «Κυνηγοί» κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού για να στήσουν σούβλες και τραπέζια, δεν κάνουν «παράδοση» — στερούν το δικαίωμα σε χιλιάδες συμπολίτες μας να απολαύσουν μια οικογενειακή εκδρομή».

«Ακόμα πιο ανησυχητική, όμως, είναι η απουσία της Αστυνομίας, που όφειλε να διασφαλίζει τη νομιμότητα και την ελεύθερη κυκλοφορία όλων. Το ζήτημα θα τεθεί άμεσα στην Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής. Η ανοχή απέναντι στην αυθαιρεσία δεν μπορεί να συνεχίσει», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE