Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Έντονη η ενόχληση του Τορναρίτη για τη διαμαρτυρία Κυνηγών και τις αποκοπές τμημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα x, «όταν Κυριακή μεσημέρι κάποιοι «Κυνηγοί» κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού για να στήσουν σούβλες και τραπέζια, δεν κάνουν «παράδοση» — στερούν το δικαίωμα σε χιλιάδες συμπολίτες μας να απολαύσουν μια οικογενειακή εκδρομή».

«Ακόμα πιο ανησυχητική, όμως, είναι η απουσία της Αστυνομίας, που όφειλε να διασφαλίζει τη νομιμότητα και την ελεύθερη κυκλοφορία όλων. Το ζήτημα θα τεθεί άμεσα στην Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής. Η ανοχή απέναντι στην αυθαιρεσία δεν μπορεί να συνεχίσει», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE