Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Έντονη η ενόχληση του Τορναρίτη για τη διαμαρτυρία Κυνηγών και τις αποκοπές τμημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα x, «όταν Κυριακή μεσημέρι κάποιοι «Κυνηγοί» κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού για να στήσουν σούβλες και τραπέζια, δεν κάνουν «παράδοση» — στερούν το δικαίωμα σε χιλιάδες συμπολίτες μας να απολαύσουν μια οικογενειακή εκδρομή».

«Ακόμα πιο ανησυχητική, όμως, είναι η απουσία της Αστυνομίας, που όφειλε να διασφαλίζει τη νομιμότητα και την ελεύθερη κυκλοφορία όλων. Το ζήτημα θα τεθεί άμεσα στην Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής. Η ανοχή απέναντι στην αυθαιρεσία δεν μπορεί να συνεχίσει», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.